Rak ima nestabilnu novčanu situaciju, Vaga ima sreće na svim poljima

OVAN


Možete da očekujete da će biti problema na poslu kod vas danas. Njihovo rješavanja zahtjeva dosta strpljenja. Posvetite se malo više društvenom životu i na taj način ćete doći do nove ljubavi. Nemate probleme sa zdravljem.


BIK


Na polju posla sljedi pozitivna promjena kod vas. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena. Sa partnerom imate razne nesuglasice ali niste spremni za prekid veze. Mogući su manji problemi sa kičmom.

BLIZANCI


Možete da očekujete priliku za promjene na poslovnom polju. Pred vama je period u kojem će biti dosta neizvesnosti. Ljubavno polje je promjenljivo kod vas takođe. Moguće je da ni sami niste sigurni šta želite. Problemi sa cirkulacijom.


RAK


Finansije su vam veoma promjenljive i nestabilne, a takva situacija vas očekuje i u narednim danima. Očekuje vas zanimljiv flert koji može da vodi do ostvarenja ozbiljne ljubavne veze. Osjećate se generalno dobro.


LAV


Ako ste odlučili da mijenjate posao, biće vm potrebno dosta vremena da vam se neka nova pozicija ukaže. Pred vama je odličan period za ljubavno polje. Možete da očekujete nova poznanstva. Odlično se osjećate danas.

 

DJEVICA


Nije pretjerano povoljan dan pa možete da imate komplikacije i probleme. U poslovnom okruženju vlada netrpeljivost. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je vrtoglavica.


VAGA


Dosta sreće vas očekuje na poslovnom polju danas. Okolnosti će se preokrnuti u vašu korist. Nova ljubav ulazi u vaš život i bićete srećni i zadovoljni zbog toga. Pred vama je povoljan period za početak veze. Redovno provjeravajte pritisak.


ŠKORPIJA


Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete pozitivne okolnosti i povećanje zarade. Na polju emocija možete da imate manje probleme sa osobom do koje vam je stalo. Ne biste trebali da očekujete poteškoće.


STRIJELAC


Na poslovnom polju vas očekuje povratak nekih problema koji u prošlosti nisu do kraja rješeni. Novo poznanstvo vas očekuje tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ćete imati više prilika za avanture. Pazite na sinuse.


JARAC


Na poslovnom planu vladaju pozitivne promene i zadovoljni ste generalnom situacijom. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Vaša veza polako ali sigurno ide ka stabilizaciji. Pazite na višak kilograma.


VODOLIJA


Moguće je da ćete biti malo napeti danas i da ćete biti skloni konfliktima na polju posla. Rastrojeni ste i nije vam lako da sa voljenom osobom budete iskreni. Ponekad vam se čini lakše da se distancirate. Povedite računa o očima.


RIBE


Moguće je da su neke okolnosti na ovom polju nepovoljne za vas i da nećete ostvariti ono što očekujete. Moguće je da će vam se ukazati prilika poznanstvo sa osobom koja se pojavljuje u vašoj blizini. Nesanica vas prati, a onda i umor.

Tagovi: